Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Μαρτίνο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Λοκρών 
Σας προσκαλεί στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6.30 στην πλατεία Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μαρτίνο.

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στη Δ.Κ. Λιβανατών

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με την Δημοτική κοινότητα Λιβανατών και τους φορείς αυτής, διοργανώνει διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018. 

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Φθιώτιδας και το Κέντρο Υγείας Αταλάντης, θα παραδίδει μαθήματα πρώτων βοηθειών από τη Δευτέρα 12/11/2018 και κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου (Αταλάντη).

Εκστρατεία Ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ

Η Diageo Hellas υποστηρίζει την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας και μαζί δημιουργούν ιστότοπο για την ενημέρωση των γονέων αναφορικά με τους ανήλικους και το αλκοόλ.

Ημερίδα με θέμα "Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα - Προβλήματα Προοπτικές"

logo

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Ημερίδα με θέμα  «Ελληνική Κτηνοτροφία , Προβλήματα και Προοπτικές» στην Αταλάντη .

   Ημερίδα για την κτηνοτροφία, τις προοπτικές και τα προβλήματά της , διοργανώνει ο Δήμος Λοκρών  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας ,  την προσεχή Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Αταλάντη.

Σελίδες