2ος Μαραθώνιος Καινοτομίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

2ος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων εφαρμογών και
υπηρεσιών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις που διοργάνωσε τον Μάιο του 2017 (ΚΕΔΕ City Challenge Smartcity) προχωράει στη διοργάνωση του 2ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Μαραθώνιος City Challenge crowdhackathon #smartcity 2 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στο Μαραθώνιο θα αναπτυχθούν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου θα διοργανωθούν ειδικές δράσεις όπως ο μαθητικός διαγωνισμός καινοτομίας και τοπικά εργαστήρια citylabs σε 16 πόλεις της Ελλάδας.

Μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές, προγραμματιστές, designers, φοιτητές, δημότες και στελέχη Δήμων. Eπίσης μπορείτε να λάβετε μέρος ως διαγωνιζόμενοι, μέντορες και πάροχοι δεδομένων.

Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς μέσω του κεντρικού facebook event:

https://www.facebook.com/events/1969943763323945/

καθώς και από τον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο :

http://crowdhackathon.com/smartcity2/