Ημερίδα με θέμα "Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα - Προβλήματα Προοπτικές"

logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Ημερίδα με θέμα  «Ελληνική Κτηνοτροφία , Προβλήματα και Προοπτικές» στην Αταλάντη .

   Ημερίδα για την κτηνοτροφία, τις προοπτικές και τα προβλήματά της , διοργανώνει ο Δήμος Λοκρών  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας ,  την προσεχή Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Αταλάντη.

  Στην ημερίδα έχουν κληθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, οι Βουλευτές του Νομού, αυτοδιοικητικά στελέχη των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς ,  ειδικοί επιστήμονες καθώς και τα συλλογικά σχήματα των κτηνοτρόφων.

Ο κ. Λιόλιος αναφερόμενος στην ημερίδα τόνισε τα παρακάτω:

«Ο πρωτογενής τομέας και ιδιαίτερα η κτηνοτροφία  αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους πυλώνες παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας μας και  λειτουργεί καθοριστικά στην διαμόρφωση της οικονομικής δραστηριότητας στην ύπαιθρο . Δυστυχώς στην σημερινή συγκυρία τα προβλήματα που προέρχονται από τις συνεχείς μειώσεις των τιμών σε αιγοπρόβειο γάλα και κρέας είναι αξεπέραστα.
Είναι επιτακτική η ανάγκη ενεργοποίησης των κτηνοτρόφων , διαφορετικά είναι ορατός ο κίνδυνος της οικονομικής τους καταστροφής .
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους στις 11:00 π.μ της Τρίτης 5 Ιούνη στο Δημαρχείο Λοκρών στην Αταλάντη» .   

                                                                                                   ΑΤΑΛΑΝΤΗ 01/06/2018

                                                                                                 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επισυνάπτεται (.doc) το Πρόγραμμα και η Πρόσκληση για την ημερίδα