Επέτειος των 29 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης

Αταλάντη  16-1-2015   

 Μεγάλη ήταν  η ανταπόκριση μαθητών και γονέων από την περιοδεία του Δημάρχου των Λοκρών κ. Νικολάου Λιόλιου που πραγματοποίησε σήμερα   στο Μαρτίνο την  Μαλεσίνα  και τις Λιβανάτες με σκοπό την  ανάδειξη της Μουσικής Παιδείας στις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες. Η ενημέρωση έγινε με την  συνεργασία των συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτών  του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης.

     Το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης λειτουργεί από το 1986, με αγάπη για τα παιδιά και μεράκι για την μουσική. Φέτος γιορτάζει τα 29 χρόνια προσφοράς του και προτρέπει όσους επιθυμούν, να γνωρίσουν τον κόσμο της μουσικής μέσα από την παρακολούθηση είτε ομαδικών είτε ατομικών μαθημάτων.

     Το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης με οργανωμένους και άρτια εξοπλισμένους χώρους με  υπεύθυνη και σωστή μουσική εκπαίδευση από διπλωματούχους καθηγητές διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μουσικά όργανα όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο.       

Ακόμη, το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης κρατικών πτυχίων και διπλωμάτων, προσφέροντας  οικονομικά πακέτα σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22330 22015.

 

Ακολουθούν παρακάτω, για την ενημέρωση του κοινού, τα ομαδικά και ατομικά μαθήματα που προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης καθώς και τα μουσικά όργανα που μπορεί κανείς να επιλέξει.