Επιτυχής Διοργάνωση Συμβουλευτικής Ιατρικής στο Δήμο Λοκρών

logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δωρεάν  εθελοντική συμβουλευτική ιατρική για τους δημότες μας στο ΚΥ Αταλάντης που διοργάνωσε  χθες Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Λοκρών.

Πιο συγκεκριμένα ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Λοκρών  συμμετείχαν 18 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και δυο νοσηλεύτριες από το Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός».  Αρχηγός της αποστολής ήταν ο   Αντιπρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Νούτσης  .         

 Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της αποστολής ένωσε τις δυνάμεις του με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αταλάντης και τις δημοτικές αρχές του Δήμου Λοκρών και έφερε εις πέρας το σημαντικό αυτό έργο.

Η δράση αγκαλιάστηκε θερμά από τους δημότες που ανταποκρίθηκαν μαζικά και κατά μέσο όρο εξετάστηκαν περί τους 25-30 ασθενείς ανά ειδικότητα.

Μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων , τα μέλη της αποστολής ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα της περιοχής μας και τους παρατέθηκε γεύμα.                                  

Ο Δήμος Λοκρών ευχαριστεί θερμά την ΑΧΕΠΑ , το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός» , το προσωπικό του ΚΥ Αταλάντης , καθώς και τους δημότες μας που επιβράβευσαν με την παρουσία τους την σημαντική αυτή δράση και υπόσχεται να συνεχίσει με αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον .

 

                                                                                                  ΑΤΑΛΑΝΤΗ 18/09/2017

                                                                                                 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ