Απάντηση στην καταγγελία περί ακαθάριστων ρεμάτων

logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Λυπούμαστε που ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης θεωρεί ευκαιρία για άσκηση μικροπολιτικής την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε περιοχές του Δήμου Λοκρών.
     Στην προσωπική του  ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύει φωτογραφίες από  «ρέματα» των  Λιβανατών και ότι τάχα καθαρίζονται τώρα , κατόπιν εορτής .
     Είναι τουλάχιστον υποκριτική η στάση του , καθώς γνωρίζει καλά ότι το  πρόβλημα  δημιουργήθηκε από χώματα παρακείμενου χωραφιού στην θέση “Δοκίμι” , που παρασύρθηκαν λόγω της έντονης νεροποντής και φερτών υλικών από την δεξαμενή Λιβανατών.
     Όλοι οι δημότες και ιδιαίτερα αυτοί που επλήγησαν από την θεομηνία γνωρίζουν αυτό που δεν γνωρίζει ή αδυνατεί να αναγνωρίσει ο κ. Αγγελούσης :
    Ότι ο μηχανισμός του Δήμου ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή και βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων δημοτών , διαθέτοντας το σύνολο των μηχανημάτων του.
    Η αποκατάσταση των ζημιών συνεχίζεται και υπάρχει αρμονική συνεργασία και με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας , ενώ άμεσα ξεκινά και η διαδικασία για την αποζημίωση των πληγέντων αγροτών από τον ΕΛΓΑ , κλιμάκιο του οποίου βρέθηκε ήδη από χθες στις πληγείσες περιοχές και διενήργησε αυτοψία. Η Δημοτική Αρχή  θα συνεχίσει να συνδράμει τους δημότες με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει έως την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών .

 

                                                                               ΑΤΑΛΑΝΤΗ 26/10/2017

                                                                            ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ