Αταλάντη, 19 Μαΐου 2022

 

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

 

Η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα από την περιοχή Λαμίας (Πρ. Αταλάντης) εξέδωσε ενημερωτικό σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Πιο συγκεκριμένα:

Την ΔΕΥΤΕΡΑ    23.05.2022  λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής  Τάσης θα γίνουν  προγραμματισμένες   διακοπές  ρεύματος από τις 13:00 έως τις 15:00 στις κάτωθι  περιοχές του ΔΗΜΩΝ ΛΟΚΡΩΝ:

Διακοπή στο μισό Κυπαρίσσι, στην Τραγάνα και στα διόδια Τραγάνας, στο Μαρτίνο, στο ΚΤΕΛ Μαρτίνου και τα φωτοβολταϊκά, στο Προσκυνά, στη Λάρυμνα, στα ιχθυοτροφεία Λάρυμνας και στα εργοστάσια αμμοβολής της περιοχής. Διακοπή επίσης θα πραγματοποιηθεί στην επιχείρηση Γριαγγέλου και στη ζυθοποιία ΕΖΑ.

Τέλος, από τις 08:00 έως τις 15:00 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον οικισμό πλησίον του κάμπινγκ ΕΟΤ και στο πρατήριο υγρών καυσίμων Πενταλιού.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.