ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                                                                       Αταλάντη 6/7/2021                                                     
Τμήμα Εσόδων

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Δήμος Λοκρών στο πλαίσιο υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών, της μείωσης στην κατανάλωση χαρτιού, της μείωσης των καθυστερήσεων παράδοσης των έντυπων λογαριασμών και της εναρμόνισης των υπηρεσιών του με τις απαιτήσεις της εποχής μας, ξεκινά τη διαδικασία αντικατάστασης των έντυπων λογαριασμών με ηλεκτρονικούς.

Σε πρώτη φάση οι λογαριασμοί ύδρευσης και σταδιακά όλες οι ειδοποιήσεις που αφορούν χρεώσεις για διάφορα τέλη θα στέλνονται στους δικαιούχους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) εφόσον το επιλέξουν.

Καλούμε τους υπόχρεους τελών ύδρευσης που επιθυμούν να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τις ειδοποιήσεις οφειλών να συμπληρώσουν, όσον το δυνατόν συντομότερα, την παρακάτω φόρμα με τα ζητούμενα στοιχεία και να μας την αποστείλουν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t.e.lokrwn@gmail.com ή εναλλακτικά στην ταχυδρομική διεύθυνση: Δήμος Λοκρών – Τμήμα Εσόδων, Πλατεία Δημαρχείου 1, 35200 Αταλάντη ή αυτοπροσώπως. Το αρχείο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου στο σύνδεσμο https://dimos-lokron.gov.gr/cat-eggrafo/engrafa-dikeologitika/

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΟΝΟΜΑ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ

 

Α.Δ.Τ.

 

Α.Φ.Μ.

 

Δ.Ο.Υ

 

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

Τ.Κ.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

e-mail

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ

 

ΚΩΔΙΚΟΣ  ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΗ

 

Από το 2022 όσοι καταναλωτές επιλέξουν τη συνέχιση αποστολής έντυπου λογαριασμού θα επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής για κάθε λογαριασμό, τα οποία υπολογίζονται σε ένα ευρώ (1,00€).

Συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα και επιστρέφοντας την αποδέχεστε την ηλεκτρονική αποστολή των ειδοποιητηρίων των λογαριασμών σας.

 

Ο/Η Αιτ………. (υπογραφή μόνο σε ταχυδρομική ή αυτοπρόσωπη απάντηση)