Αταλάντη 19-07-2022

 

 "21ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ" ΣΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 21ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία του Εξάρχου του Δήμου Λοκρών την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022.

Ο σύλλογος γυναικών Εξάρχου «Υάμπολις» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λοκρών, ετοίμασαν μια όμορφη χορευτική εκδήλωση. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών «Υάμπολις», το Χορευτικό του Δημοτικού Σχολείου Εξάρχου, το Χορευτικό της Φοιτητικής Νεολαίας Εξάρχου, το Χορευτικό της Κοινότητας του Αγίου Κωνσταντίνου και το Χορευτικό του Δήμου Πετρούπολης Αττικής.

Στο Φεστιβάλ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής της Φθιώτιδας κ. Κώστας Αποστολόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου και κ. Μαρία Τζανακάκη, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Νικόλαος Ανεστάκος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λοκρών κ. Ιωάννης Μπονόβας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εξάρχου κ. Αθανάσιος Σανιδάς και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.