Το εργαστήριο της 6ης δράσης της ΚΕ2022 με τίτλο "Χνουδωτές διαδρομές " σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών

 

Αταλάντη 25-07-2022

Σήμερα,  Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 και από 10:00 -12:00μ. στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. των Αγίων Θεοδώρων υλοποιήθηκε το εργαστήριο της 6ης δράσης της ΚΕ2022 με τίτλο "Χνουδωτές διαδρομές " σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών.

Η Εμψυχώτρια κ. Ζ. Κυψίδου διάβασε το 23ο Κεφάλαιο από το βιβλίο "Τα ψηλά Βουνά " του Ζ. Παπαντωνίου και στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με αναφορές "τον εντοπισμό, την περίθαλψη, την φιλοξενία και την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων". Η Αντιδήμαρχος κ. Μ. Τζανακάκη παρουσίασε το πρόγραμμα "Αδέσποτα Δήμου Λοκρών" και αναφέρθηκε στα αδέσποτα της περιοχής Λοκρίδας.

Στη συνέχεια η εθελόντρια κ. Τέρρη Ζήκου-ζωγράφος- ανέλαβε την εικαστική δημιουργία πήλινων δοχείων -ευγενική χορηγία του κ. Γ. Βουρδονικόλα - προκειμένου να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, για την κάλυψη βασικών αναγκών των αδέσποτων ζώων.

Ήταν μια υπέροχη και δημιουργική δράση!

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στην Αντιδήμαρχο του Δήμου Λοκρών κ. Μαρία Τζανακάκη και μέλους του Ε.Σ. της Α.Δ.Β. Αταλάντης, στην εκπαιδευτικό - εθελόντρια κα Ζωή Κυψίδου, στην εθελόντρια κ. Τέρρη Ζήκου, εικαστικό καθώς και στις εθελόντριες Αναστασία Καντά και Λιάνα Πεπονάκη για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη υλοποίηση της δράσης!

#ΚΕ2022gr #ΑΔΒΑ #ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ2022 #forEBEr