Διαδικτυακό Σεμινάριο “ Ψηφιακά εργαλεία και περιβαλλοντική βιωσιμότητα για επιχειρήσεις φιλοξενίας” 

Παρακολουθήστε το 2ήμερο διαδικτυακό σεμινάριο που πραγματοποιείται χωρίς χρέωση, στις 12 & 13 Δεκεμβρίου, από τη Google και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), εθνικό χειριστή του οικολογικού σήματος ποιότητας Green Key

 

Με στόχο την ενημέρωση των ξενοδόχων και λοιπών επαγγελματιών τουρισμού σχετικά με την ανάπτυξη ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων, μέσω του προγράμματος Grow with Google, προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης 4 διαδικτυακών σεμιναρίων, χωρίς χρέωση.

  

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιούνται τα εξής ομαδικά σεμινάρια:

  • Αξιοποιήστε τη δυναμική του Content Marketing: Ανακαλύψτε και κατανοήστε όλα τα στοιχεία που δομούν ένα κατάλληλο περιεχόμενο για την επιτυχημένη προώθηση του ξενοδοχείου σας και των οικολογικών πρακτικών.
  • Διαφήμιση στο διαδίκτυο μέσω των Google Ads: Ανακαλύψτε τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία αποτελεσματικών διαφημίσεων που θα προσελκύσουν νέους επισκέπτες.
  • Ψηφιακή συμπεριφορά πελάτη και βασικές αρχές εμπειρίας του επισκέπτη: Μάθετε πώς να κατανοήσετε την ψηφιακή συμπεριφορά των πελατών και να βελτιώσετε την εμπειρία των επισκεπτών σας.
  • “Μια ιστορία αλλαγής”από τον Όμιλο Mitsis:
    Γνωρίστε το ολιστικό πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Mitsis.
  • Ένα μικρό κατάλυμα: η εμπειρία του για αειφόρες πρακτικές:
    Μάθετε πως ένα ξενοδοχείο στο Καρπενήσι μέσα από τις υπηρεσίες του και τις δραστηριότητες ευαισθητοποιεί τους επισκέπτες του ενισχύοντας τον αειφόρο τουρισμό.
  • Τεχνικές πρόληψης παραγωγής αποβλήτων τροφίμων σε μικρά καταλύματα:
    Ανακαλύψτε μικρές καθημερινές πρακτικές που θα βοηθήσουν στη μείωση παραγωγής και  καλύτερη διαχείριση αποβλήτων τροφίμων στην επιχείρησή σας.

 

 

 

Με το πέρας του εκάστοτε σεμιναρίου θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης σε συμμετέχοντες που έχουν το παρακολουθήσει έως τη λήξη του.

 

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις και το αντίκτυπο του προγράμματος Grow with Google, πατήστε εδώ.

 

Νατάσσα Αντωνοπούλου                                                                                             `           

Υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος Green Key