Αταλάντη, 06.08.2020

 

Αποζημίωση πληγεισών επιχειρήσεων από τις πλημμύρες της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018 του Δήμου Λοκρών της ΠΕ Φθιώτιδας

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο: https://pste.gov.gr/apozimiosi-pligeison-epicheiriseon-apo-tis-plimmyres-tis-29is-kai-30is-septemvriou-2018tou-dimou-lokron-tis-pe-fthiotidas/ έχει αναρτηθεί το έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία καταβολής επιχορήγησης σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου του 2018 στο Δήμο Λοκρών. Τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο έγγραφο αυτό θα πρέπει να υποβληθούν  σε μορφή φακέλου.

Επισημαίνεται ότι η αποστολή του φακέλου θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο ανωτέρω σχετικό έγγραφο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον κ. Πολύζο Φ.Ζώη, Προϊστάμενο Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Στ. Ελλάδας, στο τηλ.2231351292 , email : p.zois@pste.gov.gr.

Συνημμένο: Έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων