Αταλάντη 11-9-2023

 

Αγιασμοί σχολικών μονάδων στο Δήμο Λοκρών

 

Πραγματοποιηθήκαν σήμερα οι Αγιασμοί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λοκρών, όπου λειτουργούν συνολικά 10 Νηπιαγωγεία, 10 Δημοτικά, 1 ειδικό Δημοτικό Σχολείο, 5 Γυμνάσια, 4 Γενικά Λύκεια και 1 Επαγγελματικό Λύκειο.

Εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λοκρών για να ευχηθούν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές παρευρέθηκε, συνοδευμένος από τους συνεργάτες του, στους Αγιασμούς των Σχολικών Μονάδων της Αταλάντης (στα 3 Νηπιαγωγεία, στα 2 Δημοτικά, στο Γυμνάσιο, στο Γενικό Λύκειο και στο Επαγγελματικό Λύκειο Αταλάντης) και στον Αγιασμό του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας, τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή σχολική χρονιά! Την καλοκαιρινή περίοδο σε αρκετές σχολικές μονάδες έγιναν σημαντικές εργασίες ανακαίνισης των υποδομών των σχολικών μονάδων σε συνεργασία Δημοτικής αρχής και Διευθυντών των σχολείων, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί από τη δημοτική αρχή σημαντικές παρεμβάσεις για τη νέα σχολική χρονιά.

Η εκπαιδευτική διαδικασία φέτος ξεκινά με καλές συνθήκες και χωρίς κενά σε θέσεις δασκάλων και καθηγητών.