Αταλάντη 12-9-2022

 

Αγιασμοί σχολικών μονάδων στο Δήμο Λοκρών

 

Με συνθήκες κανονικότητας πραγματοποιηθήκαν φέτος οι Αγιασμοί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λοκρών, όπου λειτουργούν συνολικά 11 Νηπιαγωγεία, 10 Δημοτικά Σχολεία, 1 ειδικό Δημοτικό Σχολείο, 5 Γυμνάσια, 4 Γενικά Λύκεια και 1 ΕΠΑΛ.

 

Εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής παραβρεθήκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λοκρών για να ευχηθούν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

 

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές παρευρέθηκε στους Αγιασμούς των Σχολικών Μονάδων της Δημοτικής Ενότητας Δαφνουσίων του Δήμου Λοκρών  συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Δαφνουσίων κ. Μαρία Τζανακάκη και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Σούλια.

 

Παρουσία της Δημοτικής Συμβούλου κ. Ιωάννας Πάσσα και του Προέδρου της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιου Μαζιώτη τελέστηκαν από τον Αρχιμανδρίτη κ. Δημήτριο Ζελιαναίο και τον Αιδεσιμώτατο κ. Ανάργυρο Καψάλη οι Αγιασμοί στο Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών στις 08:30, στις 09:00 στο Νηπιαγωγείο Λιβανατών και στις 09:30 στο Γυμνάσιο - Λύκειο Λιβανατών.

 

Στις 10:30 παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Αρκίτσας κ. Γεωργίου Ρουμπή, τελέστηκε ο Αγιασμός από τον Αρχιμανδρίτη κ. Δημήτριο Ζελιαναίο και τον Αιδεσιμώτατο κ. Λάμπρο Λάμπρου στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Αρκίτσας.

 

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Λιβανατών και της Αρκίτσας καλή σχολική χρονιά χωρίς υγειονομικά προβλήματα!

 

Ύστερα από 2,5 χρόνια προβλημάτων στην εκπαιδευτική διαδικασία, λόγω της πανδημίας, φέτος τα μαθήματα ξεκινούν με συνθήκες κανονικότητας και χωρίς πολλά κενά σε θέσεις δασκάλων και καθηγητών.