Αγιασμός στο ανακαινισμένο Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης

 

Αταλάντη 21-9-2023

 

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Την τελετή του αγιασμού τέλεσαν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες π. Δημήτριος Ζελιαναίος και π. Δαμασκηνός Λάμπρου.         
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης κ. Μιχάλης Παπανικολάου ο οποίος και ενημέρωσε το κοινό σχετικά με τις πρόσφατες εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν στο εξωτερικό και το εσωτερικό του κτιρίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν  ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η υποψήφια Δήμαρχος κα. Μάιτα Γιαννοπούλου και εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας ο Πανοσιολογιώτατος π. Δημήτριος Ζελιαναίος.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με το καλλιτεχνικό έργο του Δημοτικού Ωδείου και τα τμήματα διδασκαλίας που θα λειτουργήσουν από τους καθηγητές κ. Σταύρο Ξύνδα και κα. Μαργαρίτα Παλαιολόγου.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο  Αντιδήμαρχος Αταλάντης  κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων  κ. Παγώνα Δάρα, η Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Μαρία Τζανακάκη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, κ. Χρήστος Καλλής, κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, μέλη του Δ.Σ. του ΔΩΑ,  οι καθηγητές του Ωδείου κ. Σταύρος Ξύνδας, κ. Μαργαρίτα Παλαιολόγου, κ. Ερμής Σουλτανοπουλος και κ. Μιχάλης Καζάνας, ο γραμματέας του Ωδείου κ. Ιωάννης Σουλτανόπουλος, πολίτες, γονείς και μαθητές.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εσωτερικό των ανακαινισμένων αιθουσών διδασκαλίας του Ωδείου.