Αταλάντη, 16.03.2020

Ενημέρωση για τις αλλαγές στη λειτουργία του Δήμου Λοκρών

Μετά την κήρυξη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, του κορωνοϊού (COVID – 19) σε πανδημία σε όλον τον πλανήτη και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ55/11.03.2020 τεύχος A’): «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», ο Δήμος Λοκρών, κλιμακώνει τα μέτρα πρόληψης που έχει ήδη πάρει, λαμβάνοντας επιπλέον και τα ακόλουθα μέτρα, τα οποία θα ισχύσουν από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου 2020:

– Όλοι οι Δημοτικοί Χώροι Άθλησης, οι Παιδικοί Σταθμοί, το Δημοτικό Ωδείο, οι Δημοτικές Φιλαρμονικές, τα ΚΔΑΠ, το Χορευτικό Τμήμα και οι Δημοτικές Χορωδίεςθα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. – Ενημερώνουμε όλους τους Δημότες να εκτελούν τις πληρωμές τους προς τον Δήμο ηλεκτρονικά ή μέσω Τραπέζης. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με κάρτα, αλλά όχι με μετρητά, κατόπιν συνεννόησης. – Οι Δηλώσεις των πολιτών για τα επιπλέον τετραγωνικά ακινήτων στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω internet στην ειδική πλατφόρμα (https://tetragonika.govapp.gr/). Σημειώνεται, ότι η προθεσμία για δήλωση επιπλέον τετραγωνικών έχει παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. – Για κάθε συναλλαγή με τις υπηρεσίες του Δήμου ή τα ΚΕΠ, οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να εξυπηρετούνται. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που κατά την τηλεφωνική επικοινωνία δεν είναι δυνατή η πλήρης εξυπηρέτηση του πολίτη, τότε σε συνεννόηση με τον αρμόδιο υπάλληλο θα ορίζεται ραντεβού. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε κατά την είσοδο σας στις Υπηρεσίες του Δήμου να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.

Απευθύνουμε έκκληση στους Δημότες να μην αφήνουν απορρίμματα εκτός κάδων, σε καμία περίπτωση, διότι λόγω του περιορισμού του διαθέσιμου προσωπικού δεν είναι εφικτή η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, με αποτέλεσμα να ανακύψουν ζητήματα για τη δημόσια υγεία.

Επισυνάπτεται ολόκληρη η Ανακοίνωση (.docx)όπου φαίνονται τα στοιχεία επικοινωνίαςόλων των Υπηρεσιών και των αρμόδιων υπαλλήλων του Δήμου Λοκρών

Αρχείο