Αταλάντη 16-12-2022

 

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μαρτίνο του Δήμου Λοκρών

 

Στην όμορφη και γραφική πλατεία Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μαρτίνου έγινε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Η Αντιδήμαρχος κ. Παγώνα Δάρα μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Ιωάννη Ζούλη, την ΚΟΙΝΣΕΠ Μαρτίνου και τα παιδιά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες  προσφέροντας γλυκά εδέσματα και μετρώντας αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου.

Οι εργαζόμενοι από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Βοήθεια στο Σπίτι συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών με σκοπό να μοιραστούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους κατοίκους του Μαρτίνου με υγεία και ευτυχία.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Τζανακάκη, κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Χρήστος Καλλής και κ. Ιωάννης Μπονόβας, ο Διοικητής του Α. Τ Λοκρών κ. Φώτης Τσιριγκούλης, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Παναγιώτης Καπουκίνης, κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου και κ. Ιωάννης Κούρος, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μαρτίνου και πλήθος κόσμου και επισκεπτών.