Αταλάντη 15-12-2022

 

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Έξαρχο του Δήμου Λοκρών

 

Η απλότητα και η ζεστασιά των κατοίκων των μικρών σε πληθυσμό Κοινοτήτων, όπως του Έξαρχου μεταμορφώνουν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σε οικογενειακή γιορτή! Την  Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Εξάρχου "Υάμπολις" σε άψογη συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αθανάσιο Σανιδά και τα μέλη το Τοπικού Συμβουλίου Εξάρχου, υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες με ζεστό κρασί, ρακόμελο, αλμυρά και γλυκά εδέσματα, και πάνω από όλα με χαμόγελο. Τα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων με την καθοδήγηση των τριών δασκάλων τους και μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.    

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο, και μαζί του ευχήθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Διοικητής του Α.Τ Λοκρών κ. Φώτης Τσιριγκούλης, ο αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Χήτος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Εξάρχου "Υάμπολις" κ. Άννα Στεργίου και η Δημοτική Σύμβουλος Βάσω Σίμου Παλαιολόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος και οι κάτοικοι του Εξάρχου.