Αταλάντη 13-12-2022

 

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Μαλεσίνα Δήμου Λοκρών

 

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων έγινε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Μαλεσίνα του Δήμου Λοκρών. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλεσίνας καλωσόρισε παιδιά και μεγάλους στη στολισμένη πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου της Μαλεσίνας προσφέροντας ζεστή σοκολάτα, η Δημοτική Χορωδία Γυναικών Μαλεσίνας τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η Δημοτική Φιλαρμονική Μαλεσίνας  με τη μουσική της μετέφερε το εορταστικό κλίμα στο χώρο της εκδήλωσης και η κλόουν Νέλλυ απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά με face painting και παιχνίδια. Παράλληλα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών πρόσφερε γλυκίσματα στους πολίτες και η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Τζανακάκη μαζί με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Τάνια Κλημαντήρη μοίρασαν μαρκαδόρους στα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας απηύθυναν χαιρετισμό και ευχήθηκαν καλές Γιορτές με υγεία και αλληλεγγύη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Λουκάς,  οι Αντιδήμαρχοι  κ. Χρήστος Καλλής, κ. Ιωάννης Μπονόβας, κ. Κώστας Μπακανδρίτσος, κ. Μαρία Τζανακάκη και  κ. Παγώνα Δάρα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Νικόλαος Σωτήρχου, κ. Μαρία Δουμάνη, ο  Πρόεδρος  της Κοινότητας Μαλεσίνας κ. Κωνσταντίνος Μάρκου, γονείς και μαθητές. Όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου.