Αταλάντη, 13.05.2020

Αποκατάσταση και ανάδειξη του πάρκου στον Αϊ Γιάννη Αταλάντης από το Δήμο Λοκρών με τη χορηγία της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

Ο Δήμος Λοκρών στο πλαίσιο προγραμματισμού βελτίωσης των κοινόχρηστων χώρων αποφάσισε να προχωρήσει στην αποκατάσταση και ανάδειξη του πάρκου στον Αϊ Γιάννη Αταλάντης. Το πάρκο περιλαμβάνει τον ομώνυμο ναό, το Αιάντειο ανοικτό θέατρο, ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ, μία παιδική χαρά και ένα χώρο πρασίνου. Ο χώρος συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση παιδιά και νέους της πόλης που παίζουν και αθλούνται.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στάθηκε αρωγός και υποστηρικτής της προσπάθειας αυτής αναλαμβάνοντας το κόστος χρηματοδότησης των εργασιών αποκατάστασης των φθορών που υπήρχαν στο χώρο και της ανάδειξης του με το βάψιμο όλων των επιφανειών του. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ζυθοποιίας στην Ελλάδα και παράλληλα από τις σημαντικότερες στο Δήμο Λοκρών, ενισχύοντας την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και υλοποιώντας πληθώρα δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον Πρόεδρο της ΕΖΑ κ. Αθανάσιο Συριανό, τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Ζωγόπουλο και το Διευθυντή του εργοστασίου κ. Γιώργο Παππά και συζήτησαν για θέματα επιχειρηματικότητας, προοπτικών της οικονομίας και της αγοράς, καθώς και συνεργασίας του Δήμου και της εταιρείας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο χώρο του πάρκου Αϊ Γιάννη, όπου οι εργασίες αποκατάστασης βρίσκονται στην τελική τους φάση και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία του Δήμου Λοκρών και της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης σε θέματα υποστήριξης της περιοχής.