Αταλάντη, 8 Μαρτίου 2021


Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων στη Μαλεσίνα τη Δευτέρα 8 Μαρτίου


Ο Δήμος Λοκρών στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας υλοποίησε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας, απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων της Μαλεσίνας (πλατειών, πάρκων, προαύλιων σχολείων και δρόμων).

Η απολύμανση έγινε από εξειδικευμένη σε θέματα δημόσιας υγείας εταιρεία η οποία έχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις με επίγειους ψεκασμούς από τυφώνα ψυχρού νεφελώματος από όχημα.

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές δήλωσε σχετικά:
«Η Μαλεσίνα είναι πληγωμένη την περίοδο αυτή από τον κορωνοϊό. Εκατοντάδες κάτοικοι νόσησαν, δεκάδες νοσηλεύονται και δυστυχώς κάποιοι συνάνθρωποι μας έχασαν τη μάχη. Χιλιάδες κάτοικοι πλήττονται οικονομικά και δοκιμάζονται κάτω από συνθήκες υγειονομικής κρίσης και ψυχολογικής πίεσης.
Η Μαλεσίνα δεν είναι μόνη της στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Στεκόμαστε τόσο εμείς ως Δήμος Λοκρών, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο ΕΟΔΥ και το υγειονομικό προσωπικό δίπλα στους ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη φροντίδας.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινή προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγειονομικής εικόνας και της οικονομικής λειτουργίας της Μαλεσίνας. Στην προσπάθεια αυτή είναι επιβεβλημένη η συνδρομή των κατοίκων μέσα από την αυστηρή τήρηση των μέτρων ως βασική προϋπόθεση για την έξοδο από τα περιοριστικά μέτρα.

Οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντιδήμαρχο και τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους Μαλεσίνας, καθώς επίσης και τους εργαζομένους του Δήμου Λοκρών στη Μαλεσίνα για τη σημαντική τους συνεισφορά στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και ειδικά της γραμμής ενημέρωσης και φροντίδας των κατοίκων.»