Αταλάντη, 13 Μαρτίου 2021

 

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αταλάντη

 

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 στη διενέργεια rapid test Covid-19 με τη μέθοδο drive through testing και χωρίς ραντεβού στον περιφερειακό δρόμο της Αταλάντης.

Οι δημότες για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. Στον περιφερειακό δρόμο Αταλάντης 183 κάτοικοι έκαναν rapid test εκ των οποίων τα 2 ήταν θετικά.

Στη δειγματοληψία συμμετείχαν αιρετοί και εργαζόμενοι του Δήμου Λοκρών, καθώς επίσης και ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο οποίος ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ αναφορικά με την πορεία της πανδημίας στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Λοκρών ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στη διαδικασία δειγματοληψίας καθώς και το κινητό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας για τη σημερινή δειγματοληψία.

Το σημερινό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τη σταθεροποίηση της διασποράς του ιού στο Δήμο μας και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε πως με την αυστηρή τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί μπορούμε το επόμενο χρονικό διάστημα να καταφέρουμε με την κοινή προσπάθεια όλων μας να αποκατασταθεί η υφιστάμενη επιδημιολογική εικόνα στο Δήμο Λοκρών.