Αταλάντη, 26 Μαρτίου 2021

 

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αταλάντη και στον Έξαρχο

 

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στη διενέργεια rapid test Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη και στον Έξαρχο.

Οι δημότες ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. Ειδικότερα, στην Αταλάντη πραγματοποιήθηκαν 203 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 και στον Έξαρχο πραγματοποιήθηκαν 100 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19. Το σύνολο των δειγμάτων ήταν αρνητικά σε Covid-19.

Ο Δήμαρχος Λοκρών, ο οποίος συμμετείχε κι ο ίδιος με δείγμα στον Έξαρχο, ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας, καθώς και τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας Ελλάδας για τις σημερινές δειγματοληψίες. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την επιτυχία των μέτρων προφύλαξης και τον δραστικό περιορισμό των νέων μολύνσεων στο Δήμο Λοκρών.

Στον πίνακα που ακολουθεί καταγράφονται τα απολογιστικά αποτελέσματα των rapid tests σε ανοικτές δειγματοληψίες στο Δήμο Λοκρών κατά τους τελευταίους δύο μήνες: