Αταλάντη, 17 Μαΐου 2021

                                                                                                                            

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δήμο Λοκρών

 

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στη Λάρυμνα και στην Τραγάνα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Λάρυμνα

          Πραγματοποιήθηκαν 62 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην παραλιακή οδό Λάρυμνας για πεζούς. Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

  • Τραγάνα

          Πραγματοποιήθηκαν 73 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας για πεζούς από τους οποίους προέκυψαν 1 θετικό δείγμα.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών, ο οποίος συμμετείχε στη δειγματοληψία στη Τραγάνα, ευχαριστεί όσους που προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας, καθώς και τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας.

Στο σύνολο του Δήμου Λοκρών από 29 Ιανουαρίου έως σήμερα 17 Μαΐου διενεργήθηκαν από τις κινητές ομάδες δειγματοληψίας 40 δράσεις, με λήψη 6.722 δειγμάτων (που αντιστοιχεί στο 34,3% του πληθυσμού) και εντοπίστηκαν 207 θετικά δείγματα (ποσοστό θετικότητας 3,1%).