Αταλάντη, 11 Μαρτίου 2022

 

Ασημένιο Βραβείο του Δήμου Λοκρών στα Best City Awards 2022

 

Τα Best City Awards τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις ανέδειξαν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τους νικητές, σε μια δια ζώσης covid free Τελετή Απονομής με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων.

 

Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, η Αυτοδιοίκηση με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, απάντησαν στις προκλήσεις της χρονιάς και απέδειξαν ότι με ευελιξία, καινοτομία και εμπιστοσύνη μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ο Δήμος Λοκρών συμμετείχε στα Best City Awards 2022 και κατέκτησε το Silver βραβείο στην κατηγορία «Αξιοποίηση Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών – Ασφάλεια» για την εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Ειδοποιητηρίων από το Δήμο Λοκρών με την υποστήριξη της εταιρείας πληροφορικής «Έγκριτος».

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Από την πρώτη κιόλας μαζική αποστολή ηλεκτρονικών ειδοποιητηρίων πάνω από το 10% των περίπου δώδεκα χιλιάδων λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης στάλθηκαν μέσω email εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και χαρτί! Ο Δήμος Λοκρών συνεχίζει να εισάγει νέες τεχνολογίες και να αναβαθμίζει με τον τρόπο αυτό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Συγχαρητήρια σε όλους τους Δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, αλλά και στην εταιρεία πληροφορικής που μας υποστήριξε, στους εργαζόμενους του Δήμου και τους συνεργάτες μου που στήριξαν το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εφαρμογή της ιδέας.»