Αταλάντη 02-01-2024

Βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από την Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών και παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα»

Στο πλαίσιο της επιβράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που αποφοίτησαν και εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το σχολικό έτος 2023 ο Δήμος Λοκρών πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης στη Μαλεσίνα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Μαλεσίνας η τελετή βράβευσης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας και του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης με καταγωγή από τη Δ.Ε. Μαλεσίνης, που πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τα έτη 2021, 2022 και 2023. Στη συνέχεια το κοινό απόλαυσε τους μαθητές της Μουσικής Σχολής Μαλεσίνας και τη Δημοτική Χορωδία Γυναικών Μαλεσίνας σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ακολούθησε η παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα» από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό και επιμελητή της έκδοσης κ. Ανέστη Παπαμάρκο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Λοκρών κ. Ιωάννη Μπονόβα.   

Την εκδήλωση βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ. Ιωάννης Μπονόβας και κ. Νικόλαος Σωτήρχου, εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως οι νέοι φοιτητές που ξεκινούν με την ελπίδα για τη νέα πορεία τους.

Οι βραβεύσεις στις Δ.Ε. Δαφνουσίων και Οπουντίων θα πραγματοποιηθούν σε επόμενη χρονική περίοδο και ειδικότερα στις 4 Ιανουαρίου 2024 στις Λιβανάτες και στις 29 Ιανουαρίου 2024 στο Μαρτίνο.