Αταλάντη, 18 Δεκεμβρίου 2020

Χορηγία απινιδωτή στο Δήμο Λοκρών

 

Ο Δήμος Λοκρών παρέλαβε σήμερα έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, προσφορά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Το ιατρικό μηχάνημα πρόκειται να αξιοποιηθεί σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις και παραλίες, προκειμένου να μπορεί να σώσει ζωές.

Η παράδοση έγινε σήμερα, από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Αθανάσιο Καρακάντζα, στο Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ παρουσία της Προέδρου Δ.Σ. Λοκρών κας Μάιτας Γιαννοπούλου και των Αντιδημάρχων κ. Νικόλαου Ανεστάκου και κ. Παναγιώτη Καπουκίνη.

Ο Δήμαρχος Λοκρών χαιρέτησε την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για αυτή τη χορηγία, καθώς συμβάλει στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Επιπλέον εξέφρασε την ικανοποίηση του Δήμου Λοκρών για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, από τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και τον Διοικητή κ. Φώτη Σερέτη, για την αποπεράτωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μαλεσίνας, προϋπολογισμού 900.000€.