Αταλάντη, 14.04.2020

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ 275 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επιδεινώσει την οικονομική κατάσταση των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Ο Δήμος Λοκρών μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και όλων των δομών και υπηρεσιών κοινωνικής αλληλεγγύης (Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας, Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας, μέσω του προσωπικού των παιδικών σταθμών κ.α.) προσέφερε σε 275 οικογένειες δικαιούχων τρόφιμα για τις ημέρες του Πάσχα. Την προσπάθεια αυτή στήριξαν με δωρεές σε χρήματα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ιδιώτες και επιχειρήσεις τροφίμων της περιοχής μας. Τους ευχαριστούμε για τη σημαντική τους βοήθεια στην προσπάθεια στήριξης των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές επισκέφτηκε σήμερα τις κοινωνικές δομές του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη, ευχήθηκε στο προσωπικό για τις γιορτές του Πάσχα και το ευχαρίστησε για τη συνδρομή του στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, υπό ιδιαίτερες συνθήκες.

Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, είναι πιο δύσκολο για πολλούς συνανθρώπους μας. Οι δυνατότητες του Δήμου είναι συγκεκριμένες και στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στον εθελοντισμό και στην υποστήριξη όλων μας. Καλούμε τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη στήριξη του προγράμματος συγκέντρωσης και διάθεσης τροφίμων του Δήμου Λοκρών και μετά το Πάσχα, καθώς οι ανάγκες των ανθρώπων για αξιοπρεπή διαβίωση θα είναι επιτακτικές για όσο διάστημα παραμένουν οι επιπτώσεις της πανδημίας.