Αταλάντη, 13 Απριλίου 2013

 

Ενόψει των επερχόμενων Αγίων Ημερών της Ανάστασης και του Πάσχα και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ζήτησε τη συνδρομή της Barilla Hellas, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, προκειμένου να διατεθούν τρόφιμα πρώτης  ανάγκης σε συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα και σήμερα έγινε η διάθεση στα Φιλόπτωχα Ταμεία των Αγίων Θεοδώρων και της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αταλάντη ζυμαρικών και έτοιμων σαλτσών Barilla συνολικού βάρους 380 κιλών.

Στις δύσκολες οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες εποχές που ζούμε, και με το φάσμα του πολέμου να πλανάται στην Ευρώπη κινήσεις αλληλεγγύης όπως αυτή της εταιρείας Barilla και του Δήμου Λοκρών δίνουν έμπρακτη στήριξη στους συμπολίτες μας που έχουν άμεση βιοποριστική ανάγκη.

Θα συνεχίσουμε με αντίστοιχες δράσεις την προσπάθεια βοήθειας των αδυνάτων οικονομικά και κοινωνικά συμπολιτών μας, με κάθε τρόπο και με πλήρη συνείδηση των δυσμενών καταστάσεων σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.

Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους της περιοχής Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!