Λαμία: 20/05/2021

                                                                                 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για τα
NEA Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνει  ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό e-σεμινάριο για τα  υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου» βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου / εστιατόρια / καφέ / μπαρ, τουριστικών καταλυμάτων / ενοικιαζομένων δωματίων / διαμερισμάτων / τουριστικών κατοικιώνσε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων προκειμένου να το παρακολουθήσουν και να λάβουν τη σχετική βεβαίωση.

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 από τις 18:30 έως 20:30 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, σε συνεργασία με την εταιρία 360U– Betterskills/Betterbusiness.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής έως την Πέμπτη 27 Μαΐου προκειμένου να λάβουν τη σχετική πρόσκληση για την είσοδο τους στην πλατφόρμα zoom
H παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ!