Αταλάντη, 4 Μαρτίου 2021

 

Δωρεάν rapid test στη Μαλεσίνα και στο Θεολόγο την Παρασκευή 5 Μαρτίου

 

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την ομάδα διαχείρισης Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προχωρά στη διενέργεια rapid test Covid-19 με τη μέθοδο drive through testing και χωρίς ραντεβού για τους κατοίκους της Μαλεσίνας και του Θεολόγου την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 και ώρες 10:00 έως 14:00.

Ειδικότερα:

  • Μαλεσίνα

           Στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου μπροστά στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας από την κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας

  • Θεολόγο

          Μπροστά στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας από την ομάδα διαχείρισης Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο) και φυσικά φορώντας μάσκα. Κατά τη διάρκεια των δειγματοληψιών θα διανεμηθούν μάσκες μίας χρήσεως κατόπιν χορηγίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος για την υπενθύμιση της σπουδαιότητας της πρόληψης.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους, καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Επισημαίνεται ότι όσοι έχουν ανιχνευτεί θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα δεν μπορούν να συμμετέχουν στις δειγματοληψίες.