


Αταλάντη, 8 Οκτωβρίου 2026
Δράση εκπαίδευσης χρήσης απινιδωτή από ΕΠΟΜΕΑ στο Κ.Α.Π.Η. Λιβανατών του Δήμου Λοκρών
Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2026 ο Δήμος Λοκρών, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και του Τμήματος Βοήθεια Στο Σπίτι & Κ.Α.Π.Η., διοργάνωσε δράση εκπαίδευσης των μελών του Κ.Α.Π.Η. στη χρήση απινιδωτή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Λιβανατών στις 11:00π.μ.
Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Λιβανατών εκπαιδεύτηκαν στην χρήση απινιδωτή από το μέλος της ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Λοκρων, κ. Γουργουλη Θεόδωρο. Η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με υποδειγματική συμμετοχή, αφήνοντας τους συμμετέχοντες πλήρως καταρτισμένους και έτοιμους να αντιμετωπίσουν μια κρίσιμη στιγμή με ψυχραιμία και γνώση.
Η δράση εκπαίδευσης έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Λοκρών κ. Ιωάννη Ανεστόπουλου.
Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει τη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι η ύψιστη προτεραιότητα.