Αταλάντη 26-5-2023

Δράση μέτρησης ζωτικών σημείων

Στο πλαίσιο των δράσεων της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία, ο Δήμος Λοκρών μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, και το Βοήθεια Στο Σπίτι της δομής Αταλάντης, αναδεικνύοντας την ανάγκη προληπτικού ελέγχου υγείας των δημοτών, διοργάνωσε δράσεις μέτρησης ζωτικών σημείων (πίεσης, σακχάρου, χοληστερίνης) στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 κατά τις ώρες: 08:30-12:00. Στη δράση συμμετείχε πλήθος πολιτών και ειδικότερα έγιναν: 46 μετρήσεις σε πολίτες.

Στη δράση παρευρέθηκαν και συμμετείχαν:

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντρέας Λουκάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Άννα Παπαναγιώτου, οι εργαζόμενοι  του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και των Δομών Βοήθεια Στο Σπίτι. 

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους για τη σημαντική στήριξη που παρείχαν και τους δημότες για τη συμμετοχή τους.

Οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας θα εξακολουθήσουν και στο μέλλον με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών για θέματα  υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.