Αταλάντη 19-3-2024

Δράση μέτρησης ζωτικών σημείων στο ΚΑΠΗ Αταλάντης Δήμου Λοκρών παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών

Ο Δήμος Λοκρών μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, και το Βοήθεια Στο Σπίτι της δομής Αταλάντης, αναδεικνύοντας την ανάγκη προληπτικού ελέγχου υγείας των δημοτών, διοργάνωσε δράση μέτρησης ζωτικών σημείων (πίεσης, σακχάρου, οξυγόνου) στον χώρο του ιατρείου του ΚΑΠΗ Αταλάντης την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 τις ώρες: 08:30-10:30. Στην δράση παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών, ο οποίος ενόψει του Εορτασμού των Αγίων Θεοδώρων ξεκίνησε την περιοδεία του από τον χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης προσφέροντας στον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Παπαγόρα μια εικόνα του Οσίου Βησσαρίωνα και λαμβάνοντας από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΗ τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην τρίτη ηλικία. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών στον χαιρετισμό του τόνισε την σημασία της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, και εμψύχωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης να συνεχίσουν τις δράσεις τους.

Στη δράση συμμετείχαν μέλη του ΚΑΠΗ και ειδικότερα έγιναν: 32 μετρήσεις σε ωφελούμενους. Την ευθύνη της δράσης πρόληψης είχαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Αθανασία Βλαχομήτρου και η νοσηλεύτρια της δομής Βοήθεια στο Σπίτι Αταλάντης.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό,  ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Αγγελής, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιούλα Καζάνα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αταλάντης κ. Ιωάννης Νιαβής, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Κυριάκος Μπούτσης, και μέλη του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους για τη σημαντική στήριξη που παρείχαν και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης για τη συμμετοχή τους.

Οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας θα εξακολουθήσουν και στο μέλλον με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών για θέματα  υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.