Αταλάντη 8-2-2024

Δράση μέτρησης ζωτικών σημείων στο ΚΑΠΗ Αταλάντης Δήμου Λοκρών

Ο Δήμος Λοκρών μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, και το Βοήθεια Στο Σπίτι της δομής Αταλάντης, αναδεικνύοντας την ανάγκη προληπτικού ελέγχου υγείας των δημοτών, διοργάνωσε δράση μέτρησης ζωτικών σημείων (πίεσης, σακχάρου, οξυγόνου) στον χώρο του ιατρείου του ΚΑΠΗ Αταλάντης την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 τις ώρες: 09:00-11:00. Στη δράση συμμετείχαν μέλη του ΚΑΠΗ και ειδικότερα έγιναν: 16 μετρήσεις σε ωφελούμενους. Την ευθύνη της δράσης πρόληψης είχαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Αθανασία Βλαχομήτρου και η νοσηλεύτρια της δομής Βοήθεια στο Σπίτι Αταλάντης.

Την δράση επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αταλάντης κ. Αθανάσιος Παπαγόρας και μέλη του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους για τη σημαντική στήριξη που παρείχαν και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης για τη συμμετοχή τους.

Οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας θα εξακολουθήσουν και στο μέλλον με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών για θέματα  υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.