Αταλάντη 19-12-2022

 

Εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις Λιβανάτες του Δήμου Λοκρών

 

Ανάμεσα σε δεκάδες παιδικές φωνές που μετρούσαν αντίστροφα έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Λιβανατών την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30. Ο Δήμος Λοκρών, η Κοινότητα Λιβανατών, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικος Σύλλογος «Οδυσσέας Ανδρούτσος», ο Σύλλογος Γυναικών «Η ΠΥΡΡΑ», η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός»- Παράρτημα Παραλίας Λιβανατών, η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης, η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου και ο Α.Μ.Σ «Κύνος» συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης στην οποία προσφέρθηκαν λουκουμάδες, γλυκά εδέσματα, ποπ κορν, ρακόμελο και ζεστό κρασί. Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Βοήθεια στο Σπίτι συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τα οποία έχουν αρχίσει από σήμερα να διανέμονται. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Μαρία Τζανακάκη και το μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό κ. Σταυρούλα Ψευτούρα.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης στους χαιρετισμούς τους ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Χρήστος Καλλής, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Έλενα Κυριάκου, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Νικόλαος Σωτήρχου, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λιβανατών, καθώς επίσης πλήθος κόσμου και επισκεπτών.