Αταλάντη 17-10-2022

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο μαστού. Το Παράρτημα Λοκρίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο γυναικών Αταλάντης, υπό την αιγίδα του Δήμου Λοκρών, διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης των γυναικών για τη σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού το Σάββατο 15 Οκτώβρη 2022 και ώρα 18:30 στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης.

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Λοκρίδας, χειρουργός μαστού κ. Μαρουλιώ Σταθουλοπούλου παρουσίασε μέσω ιατρικών ερευνών και μελετών τη σημαντικότητα της πρόληψης και συνομίλησε με το κοινό σε μια προσπάθεια να λυθούν απορίες, να αρθούν οι προκαταλήψεις και οι φόβοι γύρω από τη νόσο με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Βουλευτής Φθιώτιδος του Σύριζα κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο Αιδεσιμότατος κ. Ανάργυρος Καψάλης και ο πρώην Δήμαρχος Λοκρών και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος,. Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών κ. Μάιτα Γιαννοπούλου,  οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Μαρία Τζανακάκη, κ. Έλενα Κυριάκου, και κ. Χρήστος Καλλής, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Ανεστόπουλος ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Νικόλαος Ανεστάκος και πλήθος πολιτών. Το Παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας κ. Π. Μπουρντά.