Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λοκρών

 

 

Αταλάντη, 4 Οκτωβρίου 2023

 

Εκδρομή των ΚΑΠΗ Αταλάντης και Μαλεσίνας στο Ναύπλιο

 

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023, τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Αταλάντης και Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών πραγματοποίησαν μονοήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο Αργολίδας, για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Η εκδρομή συγκέντρωσε πάνω από 150 συμμετέχοντες από τα δύο ΚΑΠΗ, και αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση των δεσμών και την ανταλλαγή θετικών εμπειριών μεταξύ των μελών της κοινότητάς μας.

Την εκδρομή τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, καθώς και οι κ.κ. Αθανάσιος Παπαγόρας και Λουκάς Πεπονάκης, Πρόεδροι των ΚΑΠΗ Αταλάντης και Μαλεσίνας, αντίστοιχα. Επίσης, παρευρέθηκαν μέλη των επιτροπών αυτών, συνδυάζοντας τις προσπάθειές τους για την εξυπηρέτηση των κατοίκων μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμμετέχοντες για την άψογη παρουσία τους, την υποστήριξή τους και την θετική τους διάθεση. Συνεχίζουμε την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων που ενισχύουν την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων.