Αταλάντη, 25 Ιουλίου 2023

Έκφραση συλλυπητηρίων για το θάνατο της Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη

Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την αείμνηστη Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη στην εξοχική κατοικία της οικογένειας της στις Λιβανάτες. Από την επικοινωνία μας ξεχώρισα την ευγένεια, το ενδιαφέρον της για κοινωνική προσφορά και την ποιότητα της προσωπικότητας της.

Ως Δήμαρχος Λοκρών, μιας περιοχής που η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αφήσει το αποτύπωμα της, εκφράζω στους οικείους της τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη. Η δράση της ήταν πολύπλευρη και η κοινωνική της προσφορά της υπήρξε τεράστια. Άφησε μια βαριά παρακαταθήκη πίσω της σε όλους τους τομείς που υπηρέτησε με ζήλο και αυταπάρνηση.

Ο Όμιλος Motor Oil στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου και της ευαισθησίας που τον διακρίνει στηρίζει διαχρονικά και έμπρακτα το Δήμο Λοκρών, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δομές, ιδρύματα και υπηρεσίες της περιοχής. Ειδικά, σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης, ο Όμιλος με τις χορηγίες του έχει συμβάλλει σημαντικά στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Η απώλεια της είναι απώλεια και για την περιοχή μας στην οποία η οικογένεια της διατηρεί από ετών προσωπικές επαφές και έχει πολλαπλά ενδιαφερθεί για την πρόοδο του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Λοκρών

 

Αθανάσιος Λ. Ζεκεντές