Αταλάντη 28-9-2022

Ο Δήμος Λοκρών εγκαινίασε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ Αταλάντης την Έκθεση Φωτογραφίας «Μάτια που νιώθουν, χέρια που μιλούν» του George Dryjohn (Γιώργος Ξηρογιάννης).

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι μια φωτογραφική μελέτη συναισθημάτων στην οποία ο George Dryjohn αιχμαλωτίζει με τον φακό του την αιωνιότητα της στιγμής και μας ξεναγεί σε συναισθήματα που αναβλύζουν από σιωπηλά μάτια, από χέρια που μιλούν χωρίς να φθέγγονται. Με τις φωτογραφίες του ανοίγει χαραμάδες στη μοναχικότητα της καθημερινής ψυχής μας, να μπει σαν ηλιαχτίδα η κατανόηση του Άλλου.

Λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε στο κοινό η Έκθεση Φωτογραφίας «Μάτια που νιώθουν, χέρια που μιλούν» η Έκθεση θα μεταφερθεί και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου Λοκρών. Πρώτος σταθμός θα είναι στη Μαλεσίνα και συγκεκριμένα στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος (είσοδος ΚΕΠ Μαλεσίνας), ώστε να την επισκεφθούν οι κάτοικοι της περιοχής.

 

Η διάρκεια της Έκθεσης στη Μαλεσίνα  θα είναι από 29 Σεπτεμβρίου ως 7 Οκτώβρη 2022 στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος (είσοδος ΚΕΠ Μαλεσίνας) και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 08:00 - 15:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου.