Αταλάντη, 12-6-2023

 

Έκθεση Ζωγραφικής του Αιμίλιου Παπαευαγγελίου στην Αταλάντη του Δήμου Λοκρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Ζωγραφικής του Αιμίλιου Παπαευαγγελίου με τίτλο «Γραμμές, ένα αποτύπωμα του μέλλοντος» που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αταλάντης του Δήμου Λοκρών από την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023. Η κυβιστική προσέγγιση και απεικόνιση των συναισθημάτων του καλλιτέχνη δημιούργησε το κατάλληλο οπτικό αρχικά έδαφος για να αυξήσει το ενδιαφέρον και την προσέλευση του κοινού.  

Στα εγκαίνια της Έκθεσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. κ. Συμεών ο Πανοσιολογιώτατος κ. Δαμασκηνός, ενώ για το έργο του καλλιτέχνη μίλησε ο Ιστορικός Τέχνης κ. Λεόντιος Πετμεζάς.  

Στην Έκθεση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, η Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Μαρία Τζανακάκη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Ωδείου κ. Μιχάλης Παπανικολάου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, κ. Νικόλαος Ανεστάκος, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.