Αταλάντη, 29 Σεπτεμβρίου 2023

 

Ένα ακόμη σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύει το στόλο καθαριότητας του Δήμου Λοκρών

 

Ο Δήμος Λοκρών συνεχίζει τις προσπάθειες του για τη βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας προς όφελος των δημοτών, με την προσθήκη ενός ακόμη σύγχρονου απορριμματοφόρου στον στόλο του, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Φιλόδημο ΙΙ και από ιδίους πόρους. Πρόκειται για το τρίτο απορριμματοφόρο που αποκτήθηκε στη διάρκεια της παρούσας δημοτικής θητείας.

Το νέο απορριμματοφόρο, τύπου πρέσας και χωρητικότητας 16m3, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αποδοτικότερη λειτουργία του έργου της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Με αυτήν την προσθήκη, ο Δήμος Λοκρών δείχνει την αποφασιστικότητά του να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχονται στους δημότες του, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων.

Η επίσημη παράδοση του νέου απορριμματοφόρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γραφείο Κίνησης στην Αταλάντη, με την παρουσία του Δημάρχου Λοκρών, κ. Αθανασίου Ζεκεντέ, του Αντιδημάρχου Αταλάντης, κ. Κωνσταντίνου Μπακανδρίτσου, και του προϊσταμένου του Τμήματος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Εξοπλισμού, κ. Κωνσταντίνου Θεοφανόπουλου.

Ο Δήμος Λοκρών δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε υποδομές και εξοπλισμό που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του και θα διασφαλίσουν την προστασία του περιβάλλοντος.