Αταλάντη 7-10-2022

 

 

Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι ομιλίες άρχισαν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 με ενάγοντα ομιλητή τον κ. Αγγελή Δημήτριο- Πνευμονολόγο, ο οποίος ενημέρωσε για την εποχική γρίπη, την εξέλιξη του Covid-19 και για πνευμονολογικές παθήσεις. Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 θα γίνει ομιλία με παρουσίαση από τον κ. Κολομτσά Ζαχαρία- Καρδιολόγο, για καρδιολογικές παθήσεις και την πρόληψη τους.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Πολύμερος Νικόλαος- Ουρολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ουρολογικών θεμάτων.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 19:30 ο κ. Πολυζώης Παναγής- Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος, θα μας μιλήσει παρουσιάζοντας τις παθήσεις του δέρματος και πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για αυτές.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις ομιλίες ιατρών αναλυτικά για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.