Αταλάντη 07-07-2022

Εορτασμός Αγίας Κυριακής Λιβανατών

Ο εορτασμός της  Αγίας Κυριακής Λιβανατών τελέστηκε με τιμές και πλήθος κόσμου από όλο το Δήμο Λοκρών στις 6 Ιουλίου, ημέρα έναρξης της πανήγυρης Λιβανατών. 

Μετά τον Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ακολούθησε η λιτανεία της Ιερής Εικόνας της Αγίας Κυριακής Λιβανατών και στη συνέχεια ο Δήμος Λοκρών και το ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού διοργάνωσαν συναυλία προς τιμή της Αγίας Κυριακής που έλαβε χώρα στο λιμάνι των Λιβανατών. Στη συναυλία συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Π.Ν Πλωτάρχη κ. Καραγουδάκη και η Δημοτική Φιλαρμονική της Αταλάντης υπό τη διεύθυνση του κ. Μπότσικα. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θέμης Χειμάρας, ο βουλευτής Φθιώτιδας του Σύριζα κ. Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος  & Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Κυρμανίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Έμι Αργυροπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης,  ο Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Σπυρίδων Σκλάβος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Φούρλας, ο Υποδιοικητής ΑΤ Αταλάντης κ. Ευάγγελος Σακκάς, ο Λιμενάρχης Λ/Σ Στυλίδας Αντιπλοίαρχος κ. Ευθύμιος Βέτσικας, η Διοικητής Λ/Σ Αταλάντης  Υποπλοίαρχος κ. Μαλαματένια Κατσούλα.

Από το Δήμο Λοκρών συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Λοκρών κ. Μάιτα Γιαννοπούλου,  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Έλενα Κυριάκου, η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Συντήρησης Πράσινου και Περιβάλλοντος κ. Μαρία Τζανακάκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Αθλητισμού κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Απασχόλησης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Καλλής, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και βιολογικού Καθαρισμού κ. Αντρέας Λουκάς, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Νικόλαος Ανεστάκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας  Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.