Αταλάντη 10-02-2023

Εορτασμός του Πολιούχου των Λιβανατών Αγίου Χαραλάμπους χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών

 

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες έλαβε χώρα ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. κ. Συμεών στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην Κοινότητα Λιβανατών του Δήμου Λοκρών παραμονή του Εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους και ακολούθησε περιφορά της Ιεράς Εικόνας συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Συμμετείχαν στον  εσπερινό ο εφημέριος των Λιβανατών πατέρας Ανάργυρος Καψάλης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Οπουντίων και Μαλεσίνης πατέρας Αθανάσιος Λατσούδης και ο πατέρας Λάμπρος Λάμπρου.

Στον εορτασμό παρέστησαν: ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελένη Μακρή Θεοδώρου, ο βουλευτής  Φθιώτιδας του Σύριζα κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών κ. Φώτιος Τσιριγκούλης.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών κ. Αντρέας Λουκάς, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Τζανακάκη,  κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος και κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο πρώην Δήμαρχος Λοκρών και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάιτα Γιαννοπούλου,  κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγαπλατάνου κ. Χαράλαμπος Κυπραίος, τοπικοί σύμβουλοι Κοινοτήτων, και πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.