Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για ανέργους

                                                                                                  Αταλάντη, 01 Αυγούστου 2022

Ξεκίνησαν στις 27 Ιουλίου οι αιτήσεις για να ενταχθούν οι άνεργοι στο Μητρώο Ωφελουμένων για το Voucher Κατάρτισης – Επίδομα των έως και 1000 ευρώ που θα λάβουν αφού πραγματοποιήσουν την κατάρτιση και την Πιστοποίηση. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://www.voucher.gov.gr/. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των προβλεπόμενων θέσεων.

Στόχος του έργου αποτελεί η επιμόρφωση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στο 65% και στο 35% δια ζώσης. Πρόκειται για πρόγραμμα κατάρτισης σε δεξιότητες όπως το ψηφιακό εμπόριο, τα logistics, το ψηφιακό marketing, την ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων και την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Το πρόγραμμα κατάρτισης, στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0., πραγματοποιείται με τη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι, δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Λοκρών, μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00 στο τηλέφωνο 2233081015, για ενημέρωση και βοήθεια για την ασφαλή υποβολή της αίτησης.

Σημ.: Επισυνάπτεται η Πρόσκληση του φορέα