Το 1950 δημιουργήθηκε το εστιατόριο μας για να παρέχει ποιότητα, ψυχαγωγία και ανθρώπινη ζεστασιά με ιδρυτή τον Μπάρμπα- Λουκά Μαλκάζα και παράδοση τριών γενεών. Σήμερα συνεχίζει την παράδοση στον ανακαινισμένο μας χώρο με τον Λουκά Φιλίππου και την κυρία Βασιλική Φιλίππου, καθώς και τα παιδιά τους Σπύρο φιλίππου που είναι διπλωματούχος Σεφ και τον Κώστα Φιλίππου υπεύθυνο στην εξυπηρέτηση των πελατών. Η οικογένεια Φιλίππου συνεχίζει την παράδοση, επιθυμώντας να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη φήμη, στο ήδη γνωστό εστιατόριο «Αστερίας», στο Θεολόγο Φθιώτιδας.

Απολαύστε την φιλοξενία και τις υπέροχες γεύσεις από την ελληνική κουζίνα, με πρωτομάστορα την κυρία Βασιλική και τον ειδικό στο ψήσιμο κύριο Λουκά. Η κυρία Βασιλική με την επιμονή της για την τελειότητα σε κάθε γεύμα, σας ετοιμάζει φρεσκότατα ψάρια αλλά και απίθανες νόστιμες ψαρόσουπες, καταπληκτικές καραβιδομακαρονάδες και σας ετοιμάζει υπέροχα σπιτικά γλυκά δικής μας παραγωγής, που προσφέρονται στο τέλος κάθε γεύματος.

Σημείο αναφοράς είναι τα άριστης ποιότητας ελληνικά κρέατα που μαρινάρονται με τη μοναδική συνταγή της οικογένειας! Η μόνη φράση που αρμόζει στο εστιατόριο «Αστερίας» είναι η επιμονή στη λεπτομέρεια. Η άριστη ποιότητα του φαγητού και ο ιδανικά διακοσμημένος χώρος υπόσχονται στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.  

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2233 093210-6948302790