Αταλάντη 17-12-2022

 

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λάρυμνα Δήμου Λοκρών

 

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων έγινε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:30, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Λάρυμνας, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λάρυμνα του Δήμου Λοκρών. Πριν την φωταγώγηση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική παιδική θεατρική παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» από την θεατρική ομάδα «Τόπι». Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λάρυμνας σε συνεργασία με τον Α. Σ «Η Προοδευτική Λάρυμνα» και το Κ.Δ.ΑΠ Λάρυμνας επιμελήθηκαν τον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου, πρόσφεραν γλυκά και αλμυρά εδέσματα στους μαθητές και απόλαυσαν όλοι μαζί την φωταγώγηση του δέντρου μετρώντας αντίστροφα.  

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Στις ευχές του επισήμανε την ανάγκη να αφήσουμε πίσω ό,τι μας χωρίζει και να προχωρήσουμε ενωμένοι για αυτά που μας ενώνουν στον τόπο μας! Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα παιδιά για τα οποία το αισιόδοξο μήνυμα των Χριστουγέννων είναι πιο έντονο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντρέας Λουκάς, ο Τοπικός Σύμβουλος Λάρυμνας κ. Μιλτιάδης Χρυσοβέργης, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κοινότητας Λάρυμνας κ. Σωκράτης Λουκάς, γονείς και μαθητές.