Αταλάντη 17-12-2022

 

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Μαλεσίνα Δήμου Λοκρών

 

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων έγινε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:30 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Μαλεσίνα του Δήμου Λοκρών. Η Δημοτική Φιλαρμονική Μαλεσίνας  με τη μουσική της μετέφερε το εορταστικό κλίμα στο χώρο της εκδήλωσης, οι μικροί κιθαριστές της Μουσικής Σχολής Μαλεσίνας έπαιξαν παρά τη βροχή χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το ΚΔΑΠ Μαλεσίνας απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά με face painting, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλεσίνας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά πρόσφεραν γλυκά εδέσματα και αναψυκτικά και παράλληλα μοίρασαν σετ μαρκαδόρων στα παιδιά. Λόγω της βροχής η εμφάνιση της Δημοτικής Χορωδίας Γυναικών Μαλεσίνας που είχαν προετοιμάσει Κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας αναβάλλεται για τις 29 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Στις ευχές του επισήμανε την ανάγκη να αφήσουμε πίσω ό,τι μας χωρίζει και να προχωρήσουμε ενωμένοι για αυτά που μας ενώνουν στον τόπο μας! Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα παιδιά για τα οποία το αισιόδοξο μήνυμα των Χριστουγέννων είναι πιο έντονο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικόλαος Σωτήρχου, κ. Ιωάννης Μπονόβας, κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Παγώνα Δάρρα, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Δουμάνη, ο  Πρόεδρος  της Κοινότητας Μαλεσίνας κ. Κωνσταντίνος Μάρκου, η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος κ. Παναγιούλα Καζάνα, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Μαλεσίνας κ. Αλέξανδρος Κούρος γονείς και μαθητές. Όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι και κυρίως τα παιδιά μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση του δέντρου.