Αταλάντη 25-12-2023

 

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αρκίτσα του Δήμου Λοκρών

 

Στην όμορφη και γραφική πλατεία της Αρκίτσας έγινε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κλείδωνας», ο Σύλλογος Γυναικών Αρκίτσας «Εστία», η Χορωδία της Αρκίτσας, η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Κ.Δ.ΑΠ Αρκίτσας υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες  προσφέροντας γλυκά εδέσματα και μετρώντας αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου. Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου με το χορευτικό τους μας «ταξίδεψαν» σε όλη την Ελλάδα, και η βραδιά ολοκληρώθηκε με την μουσική συνοδεία του μαέστρου κ. Γεώργιου Κοσμίδη στο πιάνο και τον κ. Δημήτριο Κυρίκο στα φωνητικά.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους κατοίκους της Αρκίτσας και μαζί του ευχήθηκαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανδριτσόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρκίτσας κ. Γεώργιος Ρουμπής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Νικολάου, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Κοινότητας Αρκίτσας κ. Ανάργυρος Μοδιάτης, ο νεοεκλεγείς Τοπικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Σακκάς καθώς και πλήθος κόσμου και επισκεπτών.